SLAVNA SERENA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Na zabavi otkrila pol deteta

Autor:

Sport

01.08.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljenje u porodici osvajačice 23 grend slem titule

SLAVNA SERENA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Na zabavi otkrila pol deteta

Foto: Printskrin

Slavna američka teniserka Serena Vilijams već neko vreme je u drugom stanju, pa je došlo vreme da otkrije pol deteta.

Naime, ona i njen suprug Aleksis Ohanijan priredili su zabavu za rodbinu i prijatelje, a nakon sečenja torte Aleksis je pozvao okupljene da pogledaju u nebo, nakon čega je uz pomoć dronova bilo ispisano "It‘s a girl". To u prevodu znači - devojčica.

Njihovi najbliži bili su oduševljeni, a radost nije krila ni šestogodišnja Olimpija, prva naslednica Serene Vilijams koja će dobiti sestru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

LEGENDA: Vilijamsova na Vimbldonu

Prethodno, osvajačica 23 grend slem titule, spremajući se za veliki trenutak, rekla je da jedva čeka da vidi reakciju ćerke.

- Sećaš se kako si se molila za mlađu sestru ili brata? Pa, otišli ​​smo kod doktora i ispostavilo se da nisam debela, već imam bebu u stomaku - rekla je Serena Olimpiji, nakon što je naslednica, tada neobaveštena da stiže prinova, isprozivala da je debela.

Vilijamsova će u septembru napuniti 42 godine, a tokom bogate teniske karijere osvojila je malo manje od 100.000.000 dolara. Australijan open osvojila je sedam puta, kao i Vimbldon, Rolan Garos triput, dok je u otadžbini na US openu slavila u šest navrata. Takođe, ima zlato sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine u singlu i dublu, odnosno u Sidneju 2000. i Pekingu 2008. u konkurenciji parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading