NADAL TONE, ALI OBRĆE MILIONE! Reket SKUPLJA PRAŠINU, Španac počeo NOVU KARIJERU!

Autor:

Sport

31.07.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će biti podjednako uspešan kao i na terenu.

NADAL TONE, ALI OBRĆE MILIONE! Reket SKUPLJA PRAŠINU, Španac počeo NOVU KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Nadal posle eliminacije od Mekdonalda

Španac Rafael Nadal već neko vreme je van terena zbog povrede, te je na poslednjoj ATP listi zauzeo 139. mesto sa samo 445 bodova.

Sunovrat "bika sa Majorke" počeo je u januaru kada je Rafa poražen u drugom kolu Australijan opena od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 3:0 (6:4, 6:4, 7:5).

Od tada, pa do danas, Nadal nije odigrao niti jedan meč i veliko je pitanje da li će ikada više očistiti prašinu sa reketa i istrčati na teren. I dok Španac tone na ATP listi, uplovio je u hotelijerske vode te će pokušati da od ugostiteljstva obrne još koji milion i pojača bankovni račun.

Kralj šljake je pre nekoliko meseci u saradnji sa španskim lancem hotela "Melija" lansirao zajednički brend sa imenom Zel, a sada je otvorio prvi objekat.

 

 

Otvorio je hotel Rafa na svom ostrvu, pa javnosti otkrio:

Za mene su letovanja uvek bila vezana za Mediteran i Majorku - istakao je Nadal, pa dodao:

- Uvek sam mnogo voleo da jedrim a ovaj hotel nudi velike mogućnosti za to.

Dakle, deluje da se jedna karijera, ona teniska, gasi, ali da će druga, u hotelijerstvu, tek početi. I to u velikom stilu!

Što se tiče tenisa, Rafael Nadal se nada da bi mogao da zaigra na Olimpijskim igrama sledeće godine, a za tako nešto je potrebno da nastupi na predstojećem Dejvis kupu za selekciju Španije. 

S ozbirom na to da polufinalno takmičenje po grupama igra u Valensiji u septembru, a finalni turnir u Malagi u novembru, mogao bi da ostvari taj uslov u svojoj rodnoj zemlji. I pored toga što je povređen, on će uslov za Olimpijske igre steći samo da bude deo tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading