PUKLO PRIJATELJSTVO? Nik IZDAO Novaka - o njegovim rečima BRUJI čitav svet!

Autor:

Sport

29.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se srpskom teniseru svideti ova izjava.

PUKLO PRIJATELJSTVO? Nik IZDAO Novaka - o njegovim rečima BRUJI čitav svet!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

O odnosu Novaka Đokovića i Nika Kirjosa verovatno može da se napravi neki dobar holivudski film, ili da se napiše odlična knjiga.

Dugo je Australijanac terao kontru srpskom teniseru, nije ga štedeo na rečima, a svaku priliku je koristio kako bi "isprozivao" osvajača 23 gren slem titule. Ipak, u jednom trneutku je došlo do promene u njihovom odnosu.

Naime, to se desilo tokom prošle godine, kada Novaku nije dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu. Srbina su deportovali iz Australije, iako su mu prvo dozvolili da uđe u zemlji, pa Đoković nije imao priliku da u Melburnu brani trofej.

Kirjos je bio jedan od retkih koji su ga podržali, Nik je jasno stao iza Novaka, što je srpski teniser više puta isticao kao preloman trenutak u njihovom odnosu. Ipak, sada može ponovo doći do zahlađenja.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos

Nik trenutno odmara od tenisa, veći deo sezone je povređen, a slobodno vreme uglavnom koristi kako bi na društvenoj mreži Instagram komunicirao sa fanovima. Nedavno je Nik dobio i pitanje ko mu je bio najteži protivnik na terenu, a njegov odgovor je šokirao mnoge.

- Cicipas, Nadal, Vavrinka - orgovorio je Kirjos tim redosledom, potpuno izostavivši Đokovića, najboljeg igrača u istoriji, što se Noletu sigurno neće svideti.

Takođe, još jednom je iskoristio priliku da spomene Nadala.

- Tenis će biti bolji kada se Rafa i ja vratimo na teren - zaključio je teniser iz Kanbere.

Australijanac je jedan od retkih tenisera koji imaju pozitivan skor protiv Noleta (2:1), međutim, njegova odluka da Đokovića izostavi sa liste sigurno je mnoge šokirala. Videćemo da li će uslediti odgovor srpskog asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading