Ludoperovanje: Osuđenik na slobodi ima portparola?! (VIDEO)

Autor: Ludo Pero

Zabava

01.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova video kolumna "Ludoperovanje" je na našem Jutjub kanalu Republika TV

Čudim se čudom. Prošle godine, negde u isto ovo vreme, napisao sam stori na Instagramu koji je imao veliki odjek s obzirom na to da su glavnog urednika video-sektora u to vreme zvali da se moj stori obriše. A glasio je: "Naša profesija je pukla skroz kad Miljana Kulić ima pi-ara!"

Evo, godinu dana kasnije, isto se dešava. Naime, svi znate da je bivša zadrugarka Anđela Đuričić prijavila bivšeg partnera Zvezdana Slavnića za nasilje, a moje kolege, tragajući za Zvezdanovom izjavom, dobile su odgovor: "Sve preko mog pi-ara."

Pitam se da li smo, kao društvo, otišli baš u tri... kad, da bismo od nekog ko je osuđen za ubistvo, prevario ženu s kojom je bio godinama pred televizijskim kamerama, tukao devojku (kako ona tvrdi) dobili izjavu, treba da idemo preko pi-ara?

OK! Ne kritikujem kolege jer novac vrti gde burgija neće! Ali skorojevići i PR marketing ne idu mi baš zajedno! Slažete li se sa mnom?!

Vidimo se sledeće nedelje!

 

Ludo Pero

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading