NATU POSLE TRAVE ČEKA NIŠKI ROŠTILJ: Otac ponosan na veliki uspeh Stevanovićeve!

Autor:

Sport

10.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je ukusna podloga u Londonu, ali mi ćemo uspeh na Vimbldonu proslaviti kako mi to na jugu najbolje znamo, mora Natalija uneti mesa, rekao je Đorđe Kostić za naš portal.

NATU POSLE TRAVE ČEKA NIŠKI ROŠTILJ: Otac ponosan na veliki uspeh Stevanovićeve!

Foto: Tanjug/AP

Natalija Stevanović opčinila je teniski svet. Jedna od najlepših bajki ovogodišnjeg Vimbldona završena je u trećem kolu, u kojem je Čehinja Petra Kvitova sa 6:3, 7:5 savladala Nišlijku, koja je još debitantskom pobedom nad Karolinom Pliškovom skrenula pažnju na sebe.

Ta senzacija i posle trijumf nad Nemicom Tamarom Korpač doneće joj skok sa 225. na 143. mesto WTA liste, ali i veliku finansijsku injekciju od 152.000 evra.

BRAVO, ĆERKO

Stevanovićeva je pažnju privukla i proslavom pobeda jer je jela londonsku travu kao Novak Đoković, a i sam se Nole ponudio da zajedno okuse travu, aludirajući na to da mnogo želi da na taj način proslavi osvajanje osmog pehara na Vimbldonu, a rekordnog 24. grend slema.

Osim same Natalije i njenog muža Nikole, koji joj je najveća podrška, na njen uspeh ponosni su svi u porodici, a otac Đorđe Kostić je u razgovoru za portal Republika.rs otkrio kako će dočekati naslednicu kada u utorak dođe kući.

- Ponosan sam na ćerku, počela je da ostvaruje svoj san posle mnogih nedaća koje su je pratile. Kada je pobedila, napisao sam joj: "Bravo, ćerko", ali i kada je ispala s turnira. Ceo svet sada priča o njoj, a samo mi znamo kroz šta je sve prošla sa zdravljem i problema s jetrom, ali i igrajući turnire daleko od kuće, čak i u Tajlandu, Indiji... Mi ćemo našu Natu dočekati kako mi to na jugu Srbije najbolje znamo, sa čuvenim niškim roštiljem. Sigurno je ukusna londonska trava kao podloga, u redu je jesti biljke, ali mora malo i mesa da se unese. Napravićemo ručak, nazdraviti, a onda Natalija za nekoliko dana ide u svet da pobeđuje - rekao je uz dozu šale Đorđe Kostić za naš portal.

Republika

Foto: Facebook printscreen/TK Kostić

Đorđe Kostić

ČVRSTO NA ZEMLJI

Natalijin otac je i sam bio teniser, a sada radi u svojoj teniskoj školi u Nišu. On od ćerke očekuje još bolje rezultate, ali upozorava da ne sme da poleti, već da čvrsto ostane na zemlji.

- Cilj nam je da Natalija uđe među 100 najboljih teniserki i da onda nastavi prema vrhu. Gde će to biti, ne znam, samo nebo je granica. Najvažnije je da ona nastavi da radi na sebi, da vredno trenira i da daje sve od sebe u mečevima. Meni je to dovoljno. Znam da neće poleteti, jaka je u glavi, svesna je svega kroz šta je prošla i to neće uzalud prosuti. Sada će drugi da se čuvaju nje, sada će nju neko da lovi i da želi da je pobedi, kao što je ona motivisana protiv boljih od sebe - dodao je Kostić.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading