ALKARAZ O POTENCIJALNOM FINALU SA NOVAKOM! Španac PROGOVORIO o mogućem susretu sa Đokovićem!

Autor:

Sport

07.07.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta prošao u četvrto kolo na Vimbldonu.

ALKARAZ O POTENCIJALNOM FINALU SA NOVAKOM! Španac PROGOVORIO o mogućem susretu sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Karlos Alkaraz je pobedom nad Francuzom Milerom stigao do osmine finala, a do sada nije izgubio nijedan set u Londonu.

Tokom konferencije za medije, Španac je dobio pitanje o potencijalnom finalu protiv Novaka Đokovića, iako je tek treba da se odigra četvrta runda.

- Bilo bi neverovatno da igram finale ovde na Vimbldonu, a još bolje bi bilo da to bude protiv Đokovića, naravno. Ipak, tu je mnogo sjajnih igrača koji se dobro snalaze na travi, koji se sjajno osećaju na ovoj podlozi. Moram da ostanem fokusiran ukoliko mislim do finala. Previše je mečeva ispred mene. Ne mogu da se opustim. Moram da igram najbolje što znam. Hajde da vidimo da li ću stići do finala ili ne - nasmejano je odgovorio momak iz Mursije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Trenutno prvi reket sveta je ove godine oba meča odigrao na Centralnom terenu.

- Osećam se drugačije na Centralnom terenu nego na terenu 1. Brži je Centralni teren. Sve se kreće jako brzo i mislim da sam se prilagodio. Mislim da mogu da budem bolji. Nisam danas baš igrao najbolje. Uvek kažem sebi da, čak i da odigram perfektno, uvek može bolje. To je moj slučaj - rekao je Karlos Alkaraz.

Za plasman u četvrtfinale, španski teniser će igrati protiv Čileanca Nikolasa Džarija, koji je eliminisao Džejsona Kublera sa 3:1.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading