PITATE ME KADA ĆU DA SE VIDIM SA KURTIJEM! Vučić: Ne znate ni kada će oni bliži njemu da se vide sa njim

Autor:

Vesti

07.07.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je rekao da nikada nije imao problem da razgovara sa njim.

PITATE ME KADA ĆU DA SE VIDIM SA KURTIJEM! Vučić: Ne znate ni kada će oni bliži njemu da se vide sa njim

Foto: printscreen/pink

Nakon sastanka u Vili Mir sa premijerom Albanije Edijem Ramom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara.

U vezi sa deeskalacijom situacije na Komsetu i eventualnom razgovou sa premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem, Vučić je rekao da nikada nije imao problem da razgovara sa njim.

- U svim razgovorima sam učestvovao. Poznajete li nekog sa kim nisam razgovarao? - upitao je Vučić.

- Sa svakim od njih sam razgovarao i trudio se da nađem mirno rešenje za naše probleme i našem narodu obezbedim bolje standarde. Pitate me kada ću da se vidim sa Kurtijem, a ne znate ni kada će oni bliži njemu da se vide sa njim. Ja moram da razmišljam o ekonomskom rastu - rekao je Vučić.

- Nema potrebe da stvari pravimo lošijim nego što one inače jesu, a svakako je da nisu dobre - rekao je Vučić o situaciji na KiM.

On je dodao da nije optimista.

- Mi želimo mir, ma koliko teško to bilo. Znam da i u Tirani i Prištini uvek će postojati neko ko će u Srbiji videti krivca. Neću vam govoriti sa kojom veličinom problema se susrećemo - zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (74)

Loading
Olivera

07.07.2023 21:01

Vučić nikada nije odbio razgovore i uvek je bio za rešenja mirnim putem bez sukoba ali šta reći kada niko ne zna kada može da se vidi sa Kurtijem,odbio je i razgovor sa Ramom. Evidentno je da čovek ne želi razgovore i rešenja.

Milka

07.07.2023 21:34

Sa Kurtijem je tezak svaki razgovor tako da razumem predsednika sta govori.

Anja

07.07.2023 21:40

Situacija na KiM je veoma teška i koliko god da Vučić želi da razgovora sa Kurtijem, to je nemoguće. On želi eskalacije, mi želimo mir i prosto je nemoguće pričati sa takvim čovekom.

Mišo N

08.07.2023 07:49

@Anja - Anja: Situacija na KiM je zaista veoma teška, ali verujemo da će Vučić sa svojom mudeom politikom uspeti da sačuva mir.