MOJ LIČNI ZAKON TI NE DOZVOLJAVA DA NAS SNIMAŠ: Kurtijevi teroristi ne prestaju sa represijom srpskog naroda na Kosmetu, prete i maltretiraju sve redom (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.06.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtijeva policija radi sve u cilju da protera preostali srpski narod iz naše južne pokrajine.

MOJ LIČNI ZAKON TI NE DOZVOLJAVA DA NAS SNIMAŠ: Kurtijevi teroristi ne prestaju sa represijom srpskog naroda na Kosmetu, prete i maltretiraju sve redom (VIDEO)

Foto: Tanjug/STR

Teror policajaca tzv. Kosova nad Srbima na severu Kosmeta i dalje ne jenjava, a najnoviji dokaz za to je video-snimak koji je ranije danas objavljen na TikToku.

 

@anajiram_

Na delu je okupacija severa kosova. Cilj je proterati srbe tako što će da ih maltretiraju, zaustavljaju na svakih 15 km i pretresaju, prete itd...

♬ original sound - 🌸 Маријана🌸

 

"Na delu je okupacija severa Kosova. Cilj je proterati Srbe tako što će da ih maltretiraju, zaustavljaju na svakih 15 kilometara i pretresaju, prete itd.", glasi poruka u video-zapisu.

Takođe, na snimku se mogu videti policajci Aljbina Kurtija koji pokušavaju da spreče Srbina da ih snima.

- Ne možeš ovde da nas snimaš. Tako kaže moj lični zakon - drsko je rekao jedan od pripadnika lažne policije.

Podsetimo, takozvani kosovski specijalci, odnosno Kurtijevi teroristi, već nekoliko nedelja terorišu Srbe na Kosovu i Metohiji, tako što im zaustavljaju vozila, pretresaju ih, a u nekim slučajevima čak i hapse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading