Đurđev: Kurti se latio mača i od mača će i stradati!

Autor:

Vesti

16.06.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pozvao Srbe na Kosmetu da imaju puno poverenje u svoju državu.

Đurđev: Kurti se latio mača i od mača će i stradati!

Foto: srpskaliga.rs

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev oglasio se povodom hapšenja Srba na severu Kosova i Metohije.

- Nastavak hapšenja Srba na severu Kosmeta od strane šiptarskih terorista dokaz je da Kurti hoće rat i samo rat. Bolje bi mu bilo da to što traži ne dobije, jer ako do rata dođe, nestaće i njega i njegove lažne države. Ono što je naša policija uradila sa šiptarskim teroristima prekjuče, može lako da uradi njihovim kolegama u Leposaviću i Zvečanu sutra, budite uvereni u to - izjavio je.

On je pozvao Srbe na Kosmetu da imaju puno poverenje u svoju državu i bezbednosne organe koji su spremni da u sekundi izvrše naredbu vrhovnog komandanta i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Kurti se igra vatrom, ta vatra se zove Srbija i srpski narod i ta će ga vatra ne samo opeći, već će u njoj izgoreti do pepela. Sve je bliži tome da mu se ispuni želja da dođe do Niša, ali ne kao okupator, već kao robijaš, po drugi put - podvukao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige je uveren da će i ovaj put resori vojske i policije kojima rukovode Miloš Vučević i Bratislav Gašić biti na visini zadatka. ,

- Kurti ozbiljno gubi saveznike na Zapadu, a kada mu oni u potpunosti otkažu naklonost, ni on ni lažna država tzv. Kosovo neće potrajati ni 24 sata - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Ivaa

16.06.2023 21:35

Ko visoko leti nisko pada, a Kurti je poleteo visoko, a pitanje je samo vremena kada će da usledi pad.

Maja

16.06.2023 21:35

Kurti samo zeli rat

Veks

16.06.2023 21:36

Kurti neće mir, on želi probleme i rat, to se vidi. Sramno!

Ivaa

16.06.2023 21:36

Svako ko se lati mača, na kraju od njega i pogine.