SPREČENA MEGASENZACIJA: Veliki favorit bio pred ISPADANJEM - usledio ogroman PREOKRET!

Autor:

Sport

07.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi nosilac i dalje na turniru.

SPREČENA MEGASENZACIJA: Veliki favorit bio pred ISPADANJEM - usledio ogroman PREOKRET!

Foto: Tanjug/AP

Tereni na Vimbldonu

Beloruska teniserka Arina Sabalenka je uspela da obezbedi plasman u treće kolo Vimbldona, pošto je sa 2:1, po setovima 2:6, 7:5, 6:2, savladala francusku igračicu  Varvaru Gračevu.

Šampionka Australijan opena je bila u vrlo nezavidnoj situaciji, pošto je glatko izgubila prvi set, iako je povela na startu, pa je u nastavku morala da se "čupa".

Nije bilo brejkova u prvih deset gemova drugog seta, a konačno je Sabalenka u jedanaestom uspela da oduzme servis rivalki i da bez problema odservira za izjednačenje u setovima.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

U nastavku nije bilo previše problema, svetski broj dva je u trećem gemu napravio brejk, u finišu meča još jedan, i uz dosta muke uspeo da sebi obezbedi mesto u trećem kolu Vimbldona.

Naredna rivalka Arini će biti ruskinja Ana Blinkova, koja je u drugom kolu u dva seta savladala Rumunku Irinu Kameliju Begu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading