ALKARAZ U TREĆEM KOLU: Španac se mučio, pa savladao Francuza!

Autor:

Sport

07.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta obezbedio prolaz dalje.

ALKARAZ U TREĆEM KOLU: Španac se mučio, pa savladao Francuza!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz je obezbedio mesto u trećem kolu ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je sa 3:0, po setovima 6:4, 7:6, 6:3 savladao Francuza Aleksandra Mulea.

Mučio se mladi Španac, puno je grešio iz forhenda, pa je Mule prvi imao brejk loptu na meču. Nije je iskoristio, pa je ubrzo stigla kazna. Najveći rival Novaka Đokovića je stigao do brejka u sedmom gemu, a zatim je rutinski, rezultatom 6:4 stigao do prvog seta.

Veću borbu smo videli u nastavku, nije bilo brejkova, pa je o osvajaču drugog seta odlučio taj-brejk. Tu se Muler uplašio, poklonio je nekoliko poena Alkarazu, pa je Španac sa 7:2 stigao do osvajanja drugog seta.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Držao se Francuz i u trećem setu, ali je popustio pri kraju, dopustio je brejk rivalu, što je prvi igrač sveta iskoristio i na kraju, posle gotovo dva i po sata borbe, obezbedio mesto u šesnaestini finala.

Naredni rival Karlosa Alkaraza će biti pobednik susreta u kom se sastaju Australijanac Džejson Kubler i Čileanac Nikolas Jari.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading