ALKARAZ PROTUTNJAO KAO FURIJA: Đokovića čeka PROBLEM u nastavku Vimbldona!

Autor:

Sport

04.07.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je odmah stavio našem asu do znanja šta ga čeka u Londonu.

ALKARAZ PROTUTNJAO KAO FURIJA: Đokovića čeka PROBLEM u nastavku Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz, prvi teniser sveta, uspešno je započeo svoju misiju na Vimbldonu, pošto je sa 3:0, po setovima 6:0, 6:2, 7:5 počistio sa terena Žeremija Šardija.

Novakov vršnjak nije imao ni promil šanse protiv spremnog rivala, koji je na Vimbldon stigao sa trofejem iz Kvinsa, a odmah je pokazao da prvi pehar na travi nije slučajnost i da će upravo on biti Đokovićev najveći izazivač na najprestižnijem turniru na svetu.

Prvi set je doneo Karlosovu poeziju na terenu, rivalu je prepustio svega osam poena, od čega pet u istom gemu, pa je sa 6:0 rešio prvi set u svoju korist.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Španac je nastavio u istom ritmu i u drugom setu. Odmah je stigao do brejka, a Šardi je tek u devetom gemu meča uspeo da se upiše na semafor. Usledilo je još jedno oduzimanje servisa rivalu, pa je Alkaraz sa 6:2 stigao do dupliranja prednosti.

Najviše igre je svakako bilo u trećem setu. Francuz je spasio dve brejk lopte sredinom seta, a zatim je prvi oduzeo servis rivalu. Ipak, Alkaraz se ekspresno vratio, poravnao je na 4:4, a zatim u 11. gemu napravio novi brejk, a zatim je sigurnim servisom završio pitanje pobednika.

U narednom kolu će Španac, prvi nosilac turnira, igrati sa pobednikom francuskog okršaja, u kom se sastaju Aleksandar Miler i Artur Rinderneh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading