KIŠA U LONDONU: Prekinut Vimbldon, problem za organizatore!

Autor:

Sport

04.07.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će biti vrlo malo tenisa do kraja dana.

KIŠA U LONDONU: Prekinut Vimbldon, problem za organizatore!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren na Vimbldonu

Najprestižniji teniski turnir na svetu ponovo je, baš kao i prvog dana, prekinut zbog kiše, a ne deluje da će se nadmetanje uskoro nastaviti.

Prvog dana smo videli prekid takmičenja zbog padavina, a u istom ritmu se nastavilo i drugog dana takmičenja, pa je posle nekih sat vremena prekinuto sa igrom na svim terenima.

Između ostalog, stopiran je i duel našeg Hamada Međedovića, koji u prvom kolu igra protiv Australijanca Krisa O'Konela, a situacija ne deluje dobro za našeg asa, pošto je njegov rival osvojio prvi set, rezultatom 7:5, a i u drugom vodi sa 1:0, uz prednost brejka.

Foto: Starsport

Hamad Međedović, srpski teniser

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Organizatori su saopštili da su mušeme na svim terenima i da će mečevi biti nastavljeni kada to dozvole vremenski uslovi.

Ovo se svakako ne odnosi na dva glavna terena, gde bi uskoro trebao da počne program, pa ćemo moći da uživamo u partijama Karlosa Alkaraza, Endija Mareja, Elene Ribakine i Arine Sabalenke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading