DEBAKL U ITALIJI: Danilovićeva PORAŽENA u polufinalu!

Autor:

Sport

24.06.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša najbolja teniserka je stala na poslednjoj prepreci pred finale.

DEBAKL U ITALIJI: Danilovićeva PORAŽENA u polufinalu!

Foto: Tanjug

Nemačka teniserka Tatjana Marija se plasirala u finale čelendžera u Gaibi, pošto je u polufinalu porazila Olgu Danilović sa 2:0, rezultatom 6:1, 6:3.

Nakon tri ubedljive pobede na startu turnira, Srpkinja je odigrala vrlo loš meč, verovatno najgori u poslednjih nekoliko meseci, i tako ostala bez šanse da dođe do nove titule.

Počelo je dobro za našu igračicu, koja je bez problema osvojila svoj prvi servis gem, ali je u nastavku seta doživela krah, izgubila je pet gemova u nizu, pa je Marija sa 6:1 stigla do osvajanja prvog seta.

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović, srpska teniserka

U istom ritmu je Nemica nastavila i u drugom delu igre, odmah je stigla do 2:0, kasnije i do 5:1, pa povratka nije bilo. Olga je smanjila na 5:3, ali više od toga nije mogla, pa ćemo 66. teniserku sveta gledati u finalu, gde će joj rivalka biti pobednica susreta u kom se sastaju dve Amerikanke, Robin Montgomeri i Ešlin Kruger.

Podsetimo, od narednog ponedeljka će Danilovićeva biti 93. igračica sveta, što joj je najbolji plasman u karijeri i jasno je da u dobrom ritmu čeka početak Vimbldona, koji je zakazan za 3. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading