ZAŠTO TAKO, PRIJATELJU? Marej čestitao Novaku na tituli, ali IZNENADIO komentarom!

Autor:

Sport

12.06.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser ispratio je finale Rolan Garosa, u kome je srpski as ispisao istoriju.

ZAŠTO TAKO, PRIJATELJU? Marej čestitao Novaku na tituli, ali IZNENADIO komentarom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Marej

Istog dana kada je Novak Đoković postao teniski GOAT u Parizu, njegov prijatelj sa početka karijere Endi Marej takođe je podigao trofej, ali na čelendžeru u Surbitonu.

Škot je savladao Jurija Rodionova u finalu sa 2:0 (6:3, 6:2) i napravio lepu najavu za Vimbldon, na kome je podizao pehar dva puta (2013. i 2016. godine), međutim, on je poslednjih sezona daleko od samog vrha, zbog operacije kuka.

Britanac je iskoristio priliku da čestitao Noletu na istorijskoj 23. grend slem tituli, posle pobede nad Kasperom Rudom iz Norveške, ali dao i pomalo čudnu izjavu:

- Ne kažem da Đoković čini da osvajanje grend slema izgleda lako, ali čini da izgleda mnogo lakše nego što bi trebalo - iznenadio je komentarom Endi Marej i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

 

- Srećan sam zbog njega, on to zaslužuje. Kada me je pobedio u finalu Rolan Garosa 2016. izgubio je motivaciju, pa bi sad možda mogao da batali lopticu i reket narednih nekoliko nedelja do Vimbldona! U svakom slučaju, čestitam mu, to je neverovatno dostignuće - rekao je Marej.


Novak Đoković i Endi Marej sastali su se 36 puta u karijeri, a srpski as ostvario je 25 pobeda uz 11 poraza.

Njih dvojica su se čak 19 puta sreli u finalu nekog turnira, dok Nole vodi sa 11:8 u borbama za titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading