GDE ĆE IM DUŠA? Albanci se OSTRVILI na Novaka! Zasmetala im Đokovićeva ISTORIJA, pa POKAZALI koliko MRZE Srbina!

Autor:

Sport

12.06.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser osvojio je titulu na Rolan Garosu i rekordni 23. grend slem.

GDE ĆE IM DUŠA? Albanci se OSTRVILI na Novaka! Zasmetala im Đokovićeva ISTORIJA, pa POKAZALI koliko MRZE Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pobedom nad Kasperom Rudom u tri seta, Novak Đoković je u Parizu ispisao istoriju "belog sporta" i postao najtrofejniji teniser, kada se gledaju titule na grend slemovima.

Njegov uspeh, međutim, zasmetao je medijima iz Albanije ili lažne države Kosovo, koji su nastrašnije "iskulirali" Noletov vrhunski podvig u "gradu svetlosti".

Tako, većina tamošnjih medija nije prenela ni najobičniju informaciju da, bar pod nazivom "Novak Đoković osvojio Rolan Garos i osvojio rekordnu grend slem titulu", apsolutno ništa! 

Jedini izuzetak napravio je portal "Koha Jone", na kome se Đoković našao na udarnoj poziciji, u tekstovima namenjenimsportu, dok je i naslov bio više nego profesionalan: "Đoković potvrđen za kralja u Parizu, postavio rekord na grend slemovima".

Zanimljivo da "Koha ditore" dugo nije objavila nikakvu informaciju o finalu, ali kada su je pustili, bila je bukvalno postavljena na mesto koje se ne vidi golim okom.

Što se tiče ostalih medija, niko nije pustio ni običnu vest. "Telegrafi" nema ništa u rubrici za tenis, dok je o Novaku je izveštavao samo posle njegove poruke na kameri da je "Kosovo srce Srbije. Stop nasilju".

Grupu medija koji su "zaobišli" Đokovića, zaključuju Zeri i Gazeta Ekspres, koji takođe ni jednu reč nisu napisali o istorijskoj tituli u Bulonjskoj šumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading