MORA BITI KAO KIRJOS! Teniska legenda DIGLA GLAS: Neka PODVIKNE na navijače, treba mu HAOS!

Autor:

Sport

08.06.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander imao je šta da kaže.

MORA BITI KAO KIRJOS! Teniska legenda DIGLA GLAS: Neka PODVIKNE na navijače, treba mu HAOS!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Ovogodišnji Rolan Garos doneo je brojna iznenađenja.

Jedan od tenisera koji je ispao ranije nego što je to očekivao definitivno je i Holger Rune.

Mladi Danac eliminisan je u četvrtfinalu grend slema u Parizu pošto je poražen od na Kaspera Ruda sa 3:1 (6:1, 6:2, 3:6, 6:3), a njegova igra razočarala je tenisku legendu, Matsa Vilandera.

Kada ga gledate kako je igrao i kako se ponašao, sto odsto bih se saglasio da mu je potrebno malo vatre. Ne znam možemo li da očekujemo da on bude sto odsto posvećen, emotivno, fizički od počertka meča. Nekako to ne leži njegovoj ličnosti. Mislim da mu treba haos, nešto od toga što ima Nik Kirjos, a toga nije bilo protiv Ruda - rekao je Vilander za Eurosport, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

 

- Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali možda je trebalo da počne da priča sa nekim iz svog boksa. Da traži ljude na tribinama, da podvikne, nešto uradi. Nekako je ravan i znam da je ovo za njega lekcija, ali ne znam ima li energije, iako deluje da je raspaljen, ali ne i sa reketom u rukama. Nešto mu je potrebno. Ta vatrenost može biti njegova snaga, ali i slabost u određenim situacijama.

Podsetimo, u polufinalu Rolan Garosa Holger Rune sastaće se sa Aleksanderom Zverevim, dok će u finalu pre finala igrati Novak Đoković i Karlos Alkaras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading