OVO JE TRENUTAK STRAVE I UŽASA U FRANCUSKOJ: Monstrum koji je IZBO DECU snimljen kako beži sa nožem u ruci - dolazio na igralište poslednja dva meseca i vrebao (VIDEO)

Autor:

Svet

08.06.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni muškarac (31) je uhapšen odmah nakon napada.

OVO JE TRENUTAK STRAVE I UŽASA U FRANCUSKOJ: Monstrum koji je IZBO DECU snimljen kako beži sa nožem u ruci - dolazio  na igralište poslednja dva meseca i vrebao (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/DamienRieu

Migrant napao decu u Francuskoj

Pomahnitali migrant iz Sirije prema najnovijim informacijama izbo je nožem jutros oko 9.45 sati četvoro dece i dvoje odraslih u francuskom gradu Ansiju.

Prvobitna informacija, podsetimo, glasila je da je napadač izbo osmoro dece i odraslih. Napad se dogodio na igralištu pored lokalnog jezera na kome se u tom momentu prema navodima francuskih medija nalazila grupa dece starosti od tri do pet godina.

Svedoci su rekli za lokalne medije da je muškarac sa turbanom iznenada upao na igralište i počeo da napada decu.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kome se navodno vidi napadač sa turbanom kako sa nožem u rukama trči igralištem dok ga dva muškarca jure. Za sada nema zvanične potvrde da se na snimku nalazi osumnjičeni migrant.

 

 

Osumnjičeni muškarac (31) je uhapšen odmah nakon napada. Figaro prenosi da je podneo zahtev za azil 28. novembra 2022. godine po normalnoj proceduri. U međuvremenu je dobio status izbeglice u Švedskoj odlukom od 26. aprila 2023. godine.

- Sigurna sam da je taj čovek dolazio na igralište poslednja dva meseca. Bio je tu svakog dana od jutra do mraka i svi su ga primetili jer je stalno bio sam. Videla sam prvo krvavo dete kako prelazi put, usta su mu bila puna krvi, pomislila sam da ga je udario bicikl - ispričala je francuskim medijima jedna žena i dodala da su okupljeni usmeravali policajce na koju stranu da idu u potrazi za napadačem.

Lokalni mediji prenose da se dvoje dece i jedna odrasla osoba bore za život. Le Dofin navodi da je jedno dete zbog težine povreda prebačeno u bolnicu u Ženevi.

Oglasio se i francuski predsednik Emanuel Makron.

- Napad apsolutnog kukavičluka jutros u parku u Ansiju. Deca i odrasli su između života i smrti. Nacija je u šoku. Naše misli prate njih kao i njihove porodice i mobilisane spasilačke službe - reagovao je Makron na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading