NAPAO DECU JER SU PRODAVALA SOKOVE NA KALIŠU: Uhapšen nasilnik kome je smetalo što mališani tako zarađuju džeparac

Autor:

Hronika

08.06.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O nasilju se oglasio i ministar Gašić.

NAPAO DECU JER SU PRODAVALA SOKOVE NA KALIŠU: Uhapšen nasilnik kome je smetalo što mališani tako zarađuju džeparac

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Ministar Bratislav Gašić osudio nasilje nad dečakom koje se odigralo danas kada je stariji čovek napao decu koja su prodavala sokove ne bi li zaradila za džeparac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su odmah po prijavi na teren i priveli napadača I.M. (44) protiv koga će biti podnećene odgovarajuće prijave nadležnom tužilaštvu, piše Informer.

Naime, danas je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome se vidi kako stariji muškarac napada dečaka jer "prodaje sokove kao i on".

- Deca su za vreme raspusta samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek 50+ godina napao. Dete je izbezumljeno i toliko napadnuto da je prilikom čovekovog nasilja ostao bez patike... Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta jer dva maloletna dečaka prodaju sokove i time prave konkurenciju njemu koji ima štand. Zavodi red i kaže kako je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala. Pazite svoju decu! - objasnila je u video snimku devojka koja je celu situaciju i snimala.

Nakon što je, snimajući video devojka par puta skrenula pažnju čoveku da pusti dete, da je maloletno i da će zvati policiju, on joj je odgovorio:

- Pa šta ako je maloletno, produži svojim putem. Prodaje tu sokove, a prodajem i ja. Ja ga ne maltretiram, ono mene maltretira.

Dvojica dečaka, vidno uznemirena, kako se može čuti u videu, objasnili su da im je prvobitno stariji muškarac rekao da se sklone, što su i uradili, međutim i tada su mu smetali.

Kabinet ministra policije je u kontaktu sa majkom dečaka i preneli su spremnost pripadnika Policijske brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima ukoliko to oni budu želeli budu na Kalemegdanu i pruže im podršku.

I ministar Gašić osudio nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje naročito ne nad decom i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading