NEZAPAMĆENI SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Kako ga nije SRAMOTA? Rune ponovo u CENTRU pažnje, o njegovom potezu će se dugo pričati! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti teniser sveta je ponovo pokazao svoju lošu stranu.

NEZAPAMĆENI SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Kako ga nije SRAMOTA? Rune ponovo u CENTRU pažnje, o njegovom potezu će se dugo pričati! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

Danski teniser Holger Rune uspeo je da obezbedi plasman u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je posle pravog spektakla i gotovo četiri sata tenisa savladao Argentinca Franciska Serundola sa 3:2, po setovima 7:6, 3:6, 6:4, 1:6, 7:6.

Publika je uživala na drugom najvećem stadionu teniskom kompleksa u Bulonjskoj šumi, a nakon iscrpljujuće bitke je dalje prošao Rune, koji je imao više nerava i u svoju korist je rešio super taj-brejk petog seta.

Ipak, nije ceo duel protekao u prelepim potezima, već je bilo i malo nesprortskog ponašanja, po običaju od strane Holgera Runea.

Danac je poznat da nije miljenik publike i svojih rivala, a sada se još jednom pokazalo zašto je to slučaj.

Igrao se treći gem trećeg seta, Rune je vodio sa 2:1, a na servisu je bio Serundolo. Bio je đus, Argentinac je uspeo da osvoji poen, tako što je lopta dva puta odskočila, ali to nije primetio glavni sudija meča, koji je tražio da se poen ponovi, jer je jedan od skupljača loptica ranije ušao u teren.

Serundolo je ostao u čudu, nije mogao da veruje da arbitar nije primetio da je loptica odskočila dva puta pre nego što ju je Danac udario, a sve je moglo biti rešeno time što će Rune priznati šta se zapravo desilo. Ipak, po običaju, Danac je pokazao svoju lošiju stranu, ćutao je, a poen se na kraju ponovio.

Rune je na kraju stigao do trijumfa i plasmana u četvrtfinale, gde ga sada čeka derbi Skandinavije, pošto će mu rival biti Kasper Rud, norveški teniser, koji je ranije tokom dana bio bolji od Nikolasa Jarija sa 3:0. Njihov četvrtfinalni duel će biti odigran u sredu, a satnica i dalje nije poznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading