NOVAK NAPRAVIO HAOS U PARIZU! Đoković KRIV za problem STOTINE navijača! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

NOVAK NAPRAVIO HAOS U PARIZU! Đoković KRIV za problem STOTINE navijača! (FOTO, VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sve je spremno za četvrtfinalni meč Rolan Garosa u kom će Novak Đoković pokušati da preko Karena Hačanova stigne korak bliže istoriji.

Srbin i Rus neće na teren pre 15 časova, a Novak je odradio i jedan trening uoči ovog duela.

Izašao je Đoković na teren broj dva, a ponovo je izazvao ogromnu pažnju navijača. 

 

 

 

 

Stotine navijača ostalo je ispred ovog stadiona u nemogućnosti da prisustvuju treningu i da vide srpskog tenisera, te je Nole kriv za ovaj problem sa kojim se suočilo stotine ljudi.

Novak će na teren istrčati pošto se završe dva duela ženskog četvrtfinala i biće mu to 10. susret protiv Rusa koji ga je samo jednom dobio.

Hačanov je Novaka savladao 2018. godine na Mastersu u Parizu, tako da će Srbin morati da bude oprezan u četvrtfinalu grend slema u prestonici Francuske.

Važno je istaći da će Nole, ukoliko osvoji Rolan Garos, postati najuspešniji teniser u istoriji sa 23 osvojena grend slema. Trenutno deli prvo mesto sa Špancem Rafaelom Nadalom (obojica imaju po 22), ali "kralj šljake" zbog povrede i operacije ne nastupa u francuskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading