ĐOKOVIĆ "ZAPALIO" PARIZ! Navijači u TRANSU, Nole u CENTRU PAŽNJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je zanimljiv publici na Rolan Garosu i pre starta takmičenja.

ĐOKOVIĆ "ZAPALIO" PARIZ! Navijači u TRANSU, Nole u CENTRU PAŽNJE! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković centralna je figura na terenima u Parizu i pored toga što je tek treći nosilac na predstojećem Rolan Garosu.

Srpski teniser doveo je navijače u stanje ekstaze, te za njim vlada pomama gde god da se on pojavi.

 

 

Trenirao je Nole na "Filipu Šatrijeu" i tu ga je sačekao ogroman broj ljudi koji su ga spopali tražeći fotografiju, autogram ili kratak razgovor sa njim.

 

 

Strpljiv je bio Srbin, pa je izašao u susret svima kojima je mogao, a na prvom njegovom treningu bilo je prisutno preko hiljadu navijača.

Pre Novaka trenirao je Danil Medvedev i njih dvojica su iskoristili priliku da se srdačno pozdrave. 

 

 

Biće zanimljivo videti kako će se Nole snaći na ovogodišnjem Rolan Garosu jer mu žreb nije lak. Naime, Đoković će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića, a zatim ga čeka pravi pakao! U drugom kolu turnira bi išao na pobednika duela Marton Fučovič - Hugo Grenije. 

Potencijalni rivali Novaka Đokovića u nastavku takmičenja su Davidovič Fokina, u četvrtom kolu Hurkač i Bautista Agut. U četvrtfinalu bi mogao da igra protiv Andreja Rubljova, Karena Hačanova ili Bena Šeltona. Karlos Alkaras je potencijalni protivnik u polufinalu, a u finalu Danil Medvedev, Kasper Rud ili Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading