BEKEROV NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Nemac RAZOČARAO Srbe - Novak NIJE najbolji!

Autor:

Sport

25.05.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Novakov učitelj promenio ploču posle samo nekoliko Novakovih poraza promenio ploču.

BEKEROV NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Nemac RAZOČARAO Srbe - Novak NIJE najbolji!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, izjavio je da Srbin više nije najbolji teniser sveta, kada se igra na zemljanoj podlozi.

Nemac je mišljenja da Nole još uvek drži primat kada je reč o travi ili betonu, a smatra da na Rolan Garosu nije nepobediv, čak naprotiv.

Mislim da je još uvek kralj tvrdih terena i trenutno je bolji od bilo koga na travi. Ali, na zemljanim terenima spomenuti igrači su možda malo bolji u ovom trenutku. Ako pogledate celu istoriju Grend slema, dva puta je osvojio Pariz. Ovo je apsolutna kruna svakog običnog smrtnika. Ipak, deset puta je osvojio Melburn i sedam puta Vimbldon. U tom smislu, Pariz mu nije najjači turnir - rekao je Beker, a zatim se osvrnuo na četvrtfinale Rima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemac više ne veruje u Srbina, bar na šljaci...

U četvrtfinalu Rima video sam da je Rune, mladi Danac, bio fizički jači u nekim poenima. Ovo je logično, jer sa 36 godina ne možete da dostignete limite kao sa 21 ili 25 godina - jasan je Boris Beker.

Šesti reket sveta ima velike planove u Bulonjskoj šumi, a drugi grend slem sezone na programu je od 28. maja do 10. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading