EMOTIVNO PRIZNANJE MIRE ŠKORIĆ: Pevačica grcala u suzama, progovorila o ćerkinom odrastanju i bolesti!

Autor:

Zabava

25.05.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić se na reviji Bate Spasojevića pojavila u društvu ćerke, Milice, pa otkrila detalje iz najtežeg perioda života!

EMOTIVNO PRIZNANJE MIRE ŠKORIĆ: Pevačica grcala u suzama, progovorila o ćerkinom odrastanju i bolesti!

Foto: Republika.rs

Mira Škorić i Milica Jeremić

Poznati srpski dizajner Bata Spasojević večeras predstavlja svoju novu kolekciju, a na reviji okupio je mnoge estradne ličnosti, koje neretko nose baš njegove modele.

Između ostalog, na ovom modnom događaju imali smo priliku da vidimo i pevačicu Miru Škorić, koja se pojavila u društvu ćerke, Milice Jeremić, koja je prava lepotica, a odmah je privukla pažnju gotovo svih prisutnih.

Dok je pevačica na sebi nosila kožnjak - pantalone i jaknu, Milica je blistala u kratkoj crnoj haljini, a zajedno su pozirale za sve prisutne, nakon čega su se udobno smestila, kako bi ispratile reviju poznatog srpskog dizajnera.

Međutim, Mira Škorić je za domaće medije, između ostalog, govorila o odgajanju ćerke Milice i najtežem životnom trenutku:

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Pa, ne, ovo je teško pitanje, stvarno je teško pričati o tome... Definitivno je najteži taj period bolesti, kada su brinuli o Milici, nije to kratak period. Milica ne voli javna okupljanja, ali samo zbog Bate je napravila presedan i došla da ga podrži - govorila je Mira Škorić u suzama.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading