PRODUCENT DEVITA OTKRIO ISTINU O DUETU SA LATINO ZVEZDOM: Ima sve prepiske, odlučan da dokaže prevaru!

Autor:

Zabava

25.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devito se povodom ovog skandala i dalje nije oglašavao, ali njegov producent nije želeo da ćuti!

PRODUCENT DEVITA OTKRIO ISTINU O DUETU SA LATINO ZVEZDOM: Ima sve prepiske, odlučan da dokaže prevaru!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Devito

Srpski treper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, objavio je novi album "Plava krv", a skandal o navodnom duetu sa jednom od najpopularnijih latino zvezda Nati Natašom izbio je u prvi plan, zbog čega je morao da se oglasi i njen menadžer:

- Saradnja se nikada nije desila, rešavamo situaciju. Nati nije u pesmi i ona nema nikakve veze sa tim ljudima. Kao što ste mogli da vidite, niko iz našeg tima nije promovisao tu pesmu - istakao je menadžer Nati Nataše.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Devito se odlučio na ćutnju, dok je njegov saradnik, glavni i odgovorni producent Makalo, šokiran i uvređen ovolikom dozom neprofesionalnosti.

- Želim da se objavi moja izjava da sam nevin. Svi upiru prstom u mene, da sam prevarant, da sam ja prevario Devita. Istoriju prepiske sa momkom iz Kolumbije koji nam je prodao pesmu sam poslao i Devitu i menadžeru. Sarađujem sa mnogo ljudi u svetu, ja sam na albumu "Myke Towers", a njegov album je ušao u top 10 latino albuma na svetu, ovo je prvi put da neko ovako nešto uradi, da mi proda vokale koji nisu autentični, lažni su. Ja sam poznat po saradnjama koje su izvrsne i korektne i istinite. Poznat sam po tome. Nisam nikada nikog prevario. Svi me sada prozivaju da sam ja prevario Devita, ali to nije tako - rekao je producent Makalo za Srbiju danas.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Mi smo bili ubeđeni, Devito, menadžer i ja smo bili ubeđeni da je to stvarno Natti, sve dok nisu sklonili pesmu sa Jutjuba. Tada smo shvatili da to nije Natti i da smo prevareni. Do tada smo mi bili sto posto ubeđeni, ja sam javno objavio pesmu, mislio sam da je to ona. Pokazalo se da nije. Momak iz Kolumbije sa kojim smo sarađivali i dalje tvrdi da je to Natti - šokiran je producent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading