"A GDE JE NATAŠA?" Mili obnovio RAT sa Devitom, isprozivao ga zbog LAŽIRANJA dueta sa latino zvezdom! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperi su već vodili javni medijski rat, a zbog ovoga će nastati novi haos!

"A GDE JE NATAŠA?" Mili obnovio RAT sa Devitom, isprozivao ga zbog LAŽIRANJA dueta sa latino zvezdom! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Youtube.com printscreen, Antonio Ahel/ATAImages

Devito, jedan od naših najpopularnijih repera, sinoć je napravio promociju svog albuma "Plava krv", a već danas je nastao haos zbog jedne pesme. Njegovi fanovi su bili oduševljeni kad su videli da je snimio duet sa latino zvezdom Nati Natašom, a sve se promenilo kad je menadžer ove pevačice na svom Tviter nalogu objavio da do saradnje nikad nije ni došlo i da ona i ne zna ko je Devito.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito na promociji albuma

- Niste videli da je umetnicu ili bilo koga iz njenog radnog tima promovisao nešto slično. Oni takođe moraju da shvate da su to situacije koje se rešavaju interno dok se ne reše. Saradnja ne postoji, nikada se nije desila i rešava se situacija. Hvala vam. - Ne, nije Nati u pesmi i ona nema nikakve veze sa tim ljudima - napisao je Natin menadžer.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nati Nataša

Kolegu je na društvenoj mreži Instagram isprozivao Marko Milivojev, poznatiji kao Mili. Mili je prvo okačio stori na kojem je prasnuo od smeha rečima i stavio emotikon klovna, da bi zatim otišao korak dalje. On je na narednom storiju objavio stihove "A gde je Nataša, muči me to"

Ovo nije prvi put da se njih dvojica prozivaju. Prošli haos nastao je oko Devitove pesme "Mili, Mili", kad je Mili rekao da je njuemu nuđena pesma i da ju je iskulirao, a onda je aludirao da je Devito gej. Devito je uzvratio i poručio da je Milijeva karijera krenula nizbrdo, a potom je usledio niz javnih prozivki. Ostaje da ispratimo kako će Devito reagovati na ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading