OTVORILO MU SE! Novakov DŽELAT najavljuje ČUDO - mreka titulu na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

25.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danac polako sazreva, čeka podvig karijere u Parizu.

OTVORILO MU SE! Novakov DŽELAT najavljuje ČUDO - mreka titulu na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Danski teniser Holger Rune najavio je da će se uskoro okititi grend slem titulom. Šesti reket sveta ima odličnu sezonu na šljaci, koju je zaokružio plasmanom u finale Mastersa u Rimu, gde ga je zaustavio Rus Danil Medvedev.

Želim da osvojim Grend slem ove godine. To je nešto što sam govorio u prošlosti i toga se držim. Nadam se da to mogu da uradim na Rolan Garosu. Ako ne, nadam se da ću uspeti na druga dva. Krenimo sa ovim, pa da vidimo - izjavio je Danac.

Rune je na Foro Italiku savladao i Novaka Đokovića, a prethodno je osvojio titulu u Minhenu.

- Imam dobru sezonu na šljaci iza mene. Uspeo sam da stignem do tri finala na četiri turnira. Ne mogu da se žalim. Kao što mnogi znaju, postao sam nestrpljiv da osvajam titule. Bio sam blizu. Nadam se da ću naučiti nešto iz toga. Pariz je glavni cilj na šljaci - zaključio je as iz Skandinavije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Rune

Rune je imao sreće prilikom žreba za Otvoreno prvenstvo Francuske, pošto neće moći da se sastane sa Noletom i Karlosom Alkarasom pre finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading