JOKIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo kako je dobio nadimak DŽOKER! Zna se i ko ga je "KRSTIO"! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera govorio je o svojim počecima u najjačoj ligi na svetu.

JOKIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo kako je dobio nadimak DŽOKER! Zna se i ko ga je "KRSTIO"! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Nagetsi su na krilima srpskog reprezentativca pregazili Los Anđeles Lejkerse i "ometlali" najtrofejniji tim NBA lige sa maksimalnih 4:0 u seriji.

Jokiću je posle četvrtog meča uručena nagrada za najboljeg igrača Zapadne konferencije, dok će Srbin biti najveći adut Denvera u velikom finalu protiv Majamija ili Bostona (3:1 u seriji za ekipu sa Floride).

Vrapci na grani su već naučili da je "Džoker" prva solucija kada se pomene ime Nikole Jokića.

U susret velikom finalu, NBA liga je na društvenim mrežama objavila video u kome objašnjava zašto centra Nagetsa tako zovu.

Treba reći da je Somborac odavno, koš kada je počinjao karijeru u najjačoj ligi na svetu, objasnio kako je dobio sada već dobro poznati nadimak.

- Volim ga, jer je jednostavan. Majk Miler ga je smislio, jer je bio uz mene sve vreme, od mog prvog dana ovde. Nije mogao da izgovori moje prezime i rekao mi je da sam "Džoker". Uvek je uz mene i dalje, i dalje razgovaramo i rekao sam mu da njegovo ime nikad neće biti zaboravljeno u NBA ligi - evocirao je uspomene Jokić na svog bivšeg saigrača, koji danas uživa u "penzionerskim" danima.

Finalna serija počinje 1. juna, a Majamiju je neophodna još jedna pobeda da stignu do megdana Nikoli Jokiću i košarkašima Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading