IZDAJA U DENVERU! Jokić PONIŽEN pred finale - "PRODAO" ga najbolji prijatelj!

Autor:

Sport

25.05.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije od njega očekivao.

IZDAJA U DENVERU! Jokić PONIŽEN pred finale - "PRODAO" ga najbolji prijatelj!

Foto: Tanjug/AP

Jokić, Marej i Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa igraju furiozno tokom čitavog plej-ofa, a svoju dominaciju su pokazali i u finalu Zapadne konferencije NBA lige, kada su sa 4:0 porazili Los Anđeles Lejkerse.

Nezaustavljivo deluje ekipa Majka Melouna, nošena sjajnim izdanjima Nikole Jokića, koji igra najbolju košarku u karijeri, a odlično ga prati i Džamal Marej, plejmejker franšize iz Kolorada.

Pred početak finala NBA lige, koje je zakazano za 1. jun, bez obzira kada se finale Istoka bude završilo, Marej je bio gost jednog podkasta u kom je govorio o brojnim stvarima. Jedna od njih je bila i najbolja petorka lige svih vremena, a Kanađanin se odlučio da u nju uvrsti Stefa Karija, Kobi Brajanta, Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa i Šakila O'Nila.

Iako se radi o vrlo moćnoj petorci, svi su odmah primetili da na listi nema Jokića. Iako je možda nerealno da Srbin već sada uđe u priču o idealnoj petorci svih vremena, Marej je, makar subjektivno, mogao da na listu "ugura" Jokića, koji trenutno ima nezabeležene brojke u NBA doigravanju, i o čijim će se uspesima u plej-ofu pričati decenijama.

Takođe, jasno je koliko su srpski centar i kanadski plej bliski, pa zato još jednom čudi što Marej nije odlučio da Jokića uvrsti među najboljim igračima ikada.

Podsetimo, Majami Hit vodi sa 3:1 protiv Boston Seltiksa u finalu Istočne konferencije, a pobednik će dobiti šansu da se sastane sa Nagetsima. Ukoliko Boston pobedi, imaće prednost domaćeg terena, a ukoliko slavi Majami, prednost će biti na strani ekipe iz Kolorada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ненад

25.05.2023 21:42

Дновинарство.