JOKIĆ HLADI ŠAMPANJAC: Brutalna vest za Denver posle plasmana u NBA finale!

Autor:

Sport

23.05.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa iz Kolorada nezadrživo hita ka osvajanju titule.

JOKIĆ HLADI ŠAMPANJAC: Brutalna vest za Denver posle plasmana u NBA finale!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić ima istorijsku priliku da osvoji NBA prsten, a sudeći po kvotama koje su odredile kladionice, tako će i biti! Naime, Denver je apsolutni favorit za titulu, jer se kvota na njih kreće od 1,35 do 1,40, u zavisnosti od ponude.

Nagetsi čekaju svog protivnika u velikom finalu, Majami vodi sa 3:0 protiv Bostona i na korak je od promocije, a konačno slavlje Hita plaća između 3,50 i 4.

Seltiksima treba pravo čudo, kakvo na NBA parketima nikada nije viđeno, a "bukmejkeri" su na njih stavili kvotu 15. Očekivano, budući da niko nije uspeo da nadoknadi 0:3 u plej-ofu...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kladionice rekle svoje - samo Majami može da ugrozi Denver

Izabranici trenera Majka Melouna nisu slovili za favorita pred doigravanje, iako su regularan deo sezone okončali na čelu Zapada. Pred Denverom su redom padali Minesota, Finiks i Lejkersi, pa su kladionice promenile ploču - sada apsolutno favorizuju franšizu iz Kolorada.

U međuvremenu, određeni su i termini velikog finala, dok Majami i Boston svoj četvrti meč igraju u noći između utorka i srede od dva časa i 30 minuta na Floridi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading