TEJTUM I DRUGOVI UNAKAŽENI NA FLORIDI: Žestok ŠAMAR Bostonu, Jokićev Denver protiv Majamija za NBA PRSTEN?

Autor:

Sport

22.05.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između nedelje i ponedeljka nastavljeno je doigravanje u najkvalitetnijoj ligi sveta, bez drame u Majamiju.

TEJTUM I DRUGOVI UNAKAŽENI NA FLORIDI: Žestok ŠAMAR Bostonu, Jokićev Denver protiv Majamija za NBA PRSTEN?

Foto: Tanjug/AP

Reakcija Tejtuma tokom meča Majami - Boston

Košarkaši Majamija deklasirali su Boston rezultatom 128:102 (30:22, 31:24, 32:17, 35:39) u trećoj utakmici finala Istoka. Hit se sada nalazi na korak od same završnice NBA plej-ofa i ima prednost od 3:0 u seriji.

Četa trenera Erika Spolstre dominirala je od prvog do poslednjeg minuta. Pobednik se nazirao već na poluvremenu, pošto je domaćin vodio sa 61:46, a sve je bilo rešeno nakon treće četvrtine, koju je Majami rešio u svoju korist sa ubedljivih 15 poena razlike - 32:17.

Pobednički sastav predvodio je Vinsent sa 29 koševa, Robinson je dodao 22, a Batler 16, uz osam skokova i šest asistencija.

U redovima Seltiksa najefikasniji je bio Tejtum sa 14 poena i deset uhvaćenih lopti, ali uz očajnih 6/18 iz igre (1/7 trojke).

Spolstra je odlučio da ukaže šansu i talentovanom Srbinu Nikoli Joviću koji je odigrao nešto preko četiri minuta, postigavši dva poena, uz tri skoka.

Majami će prvu meč loptu za plasman u veliko finale imati kroz dve večeri, a u noći između ponedeljkai utorka (2:30) Denver, srpskog centra Nikole Jokića, ima šansu da završi posao sa Lejkersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading