BATLER ZAPRETIO DENVERU I JOKIĆU: "Ovo je naša godina, idemo na titulu!"

Autor:

Sport

17.05.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveren je sjajni krilni košarkaš u svoju ekipu.

BATLER ZAPRETIO DENVERU I JOKIĆU: "Ovo je naša godina, idemo na titulu!"

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler

Košarkaš Majamija Džimi Batler izjavio je da je ovo godina u kojoj će njegov tim stići do titule, ali da prvo moraju da dođu do četiri pobede protiv Bostona, prenosi "NBA TV".

Košarkaši tima sa Floride plasiralu su se u finale Istočne konferencije NBA lige, gde će snage odmeriti sa ekipom Bostona.

Ovo je naša godina. Idemo u prvi meč i radićemo ono što moramo, moramo prvi do četiri pobede. To je cilj koji možemo da ostvarimo. Imamo ono što je potrebno. Imamo veoma dobar balans koji nam treba da dobijemo Seltikse kao i svi u ovoj organizaciji. Oni nemaju mnogo slabosti. Nema baš savršene košarke, ali nama treba nešto blizu savršene košarke da bismo ih dobili - istakao je Batler.

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler, košarkaš Majami Hita

Finale Istočne konferencije počinje u četvrtak, od 02:30 po našem vremenu. Podsetimo, prvi meč finala Zapada je odigran noćas, a Denver Nagetsi su posle spektakla savladali Los Anđeles Lejkerse sa 132:126.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading