NAVIJAČI DENVERA ŠOKIRANI: Amerikanci sve ZAPREPASTILI pred finale NBA lige!

Autor:

Sport

25.05.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Nagetsa nisu se nadali ovome.

NAVIJAČI DENVERA ŠOKIRANI: Amerikanci sve ZAPREPASTILI pred finale NBA lige!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem dominiraju na terenima širom NBA karavana ove sezone.

Džoker i ekipa fenomenalnom igrom stigli su i do velikog finala, te tu čekaju boljeg iz serije u kojoj Majami vodi sa 3:1 u pobedama protiv Bostona.

Dok čekaju ime protivnika, navijači Nagetsa dočekali su da čuju koliko će novca morati da izdvoje kako bi uživo posmatrali veliko finale. I, uspeli su da se šokiraju!

Denver će, u slučaju da u finalu igra protiv Majamija, imati prednost domaćeg terena, te će potencijalno četiri meča da se odigraju u ovom gradu, dok će prolaz Bostona u završnu seriju doneti prednost domaćeg terena Seltiksima, te će najviše tri utakmice četa Majka Melouna igrati kući.

Republika

Foto: Tanjug

Nikola Jokić i košarkaši Denvera

 

Cene karata koje su se pojavile na specijalizovanim sajtovima su više nego paprene! Naime, ko želi da sedi uz teren cene se kreću od 6.000 pa sve do neverovatnih 25.000 dolara.

Za tribine su ulaznice nešto pristupačnije, ali takođe veoma skupe - karte za drugi meč u Denveru vrede minimalnih 849 dolara, a za treću utakmicu cena skače na čak 995 dolara za najjeftinija mesta.

U istom tekstu se navodi da navijači ne treba da budu nestrpljivi i odmah kupe karte. Tamošnji sistem je drugačiji u odnosu na ovaj u Srbiji gde su cene karata fiksne i potpuno je nebitno da li ih kupite na dan utakmice ili dve nedelje ranije.

Biće veoma zanimljivo videti da li će sve ovo uticati na posetu ili će Denver pošteno zaraditi na ogromnom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading