SRBIMA SE U SPORTSKIM IGRAMA PRIDRUŽILI PRIPADNICI KFOR-A: Zajedno se nadmetali u Leposaviću (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.06.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovo vreme svake godine se u Leposaviću organizuju „Radničke sportske igre“

SRBIMA SE U SPORTSKIM IGRAMA PRIDRUŽILI PRIPADNICI KFOR-A: Zajedno se nadmetali u Leposaviću (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Meštani Leposavića i danas, deveti dan, protestuju ispred opštinske zgrade, tražeći da se povuku kosovski specijalci, ali i da iz opštinske zgrade ode gradonačelnik, Ljuljzim Hetemi.

U ovo vreme svake godine se u Leposaviću organizuju „Radničke sportske igre“ na kojima se radnici gradskih institucija nadmeću i takmiče u raznim sportovima, pa tako su danas one otvorene ispred vojnika KFOR-a.

Srbima su se u disciplini navlačenja konopca pridružili i pripadnici Američkog kontingenta KFOR-a te su se zajedno nadmetali u igri.

Da su odnosi Srba na severu Kosova i Metohije sa pripadnicima KFOR-a u najboljem redu pokazuje i događaj od pre par dana kada je jedan dečak dao venčić pripadniku KFOR-a na dan Svete Trojice.

Vojnici KFOR-a su primili poklone i dečaku uzvratili tako što su mu poklanjali slatkiše.

Foto: Printscreen/tv most

 

 

Takođe sinoć u Zvečanu dok su maturanti obeležavali kraj školske godine, pripadnici KFOR-a su im se potpisivali na majice dok su ih Srbi nudili kafom i slatkišima.

Na osnovu svega ovoga je jasno ko pravi problem na severu Kosova i Metohije, a to su specijalci lažnog premijera Aljbina Kurtija koji napadaju Srbe dok mirno protestuju za svoja prava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading