DA VAS ČUJEM SAD? Francuzi mu ZVIŽDALI pre dva dana! Pogledajte šta je Novak danas URADIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser plasirao se u četvrtfinale pobedom nad Peruancem Huanom Pablom Variljasom sa 3:0.

DA VAS ČUJEM SAD? Francuzi mu ZVIŽDALI pre dva dana! Pogledajte šta je Novak danas URADIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Ubedljivom igrom Novak Đoković je stigao do četvrtfinala, gde će mu protivnik biti Karen Hačanov iz Rusije.

Zanimljiva scena viđena je tokom Noletovog duela sa Variljasom. Naime, tokom vođstva od 4:2 u prvom setu, prvi reket Srbije je stavio prst na uvo i tražio reakciju publike, koja mu je "odgovorila" velikim aplauzima. Osmeh na Novakovom licu je sve govorio.

Inače, navijači u Parizu su pre dva dana zviždali najboljem teniseru ikada tokom prethodnog meča sa Alehandrom Davidovičem Fokinom iz Španije, u trenucima kada je srpski as zatražio medicinski tajm-aut.

Tada je fizioterapeut masirao Đokovića, a publici je odgovorio podizanjem palca, ujedno pozvavši navijače da budu još glasniji. Takođe, u jednom trenutku istog meča okrenuo se prema publici i počeo psovati, ali nije bilo jasno kome je konkretno reakcija bila upućena.

Najbolji srpski teniser je, podsetimo, na putu do četvrtfinala eliminisao: Aleksandra Kovačevića iz SAD-a, Martona Fučoviča iz Mađarske, već pomenutog Španca Fokinu i danas Peruanca Huana Pabla Variljasa.

Nole je pehar na drugom grend slemu u sezoni osvajao dva puta 2016. i 2021. godine, a ukoliko ga sada podigne, postaće najuspešniji igrač u istoriji sa 23 titule na četiri najveća teniska turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US open).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading