ISPLIVAO SNIMAK! Evo kako su huligani uništili Đokovićev mural u Orahovcu! Da li će policija REAGOVATI? (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnusan čin zabeležile su sigurnosne kamere.

ISPLIVAO SNIMAK! Evo kako su huligani uništili Đokovićev mural u Orahovcu! Da li će policija REAGOVATI? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković uspešno započeo pohod na treću titulu na Rolan Garosu

Mural posvećen najboljem srpskom teniseru Novaka Đokovića u Orahovcu, uništen je tokom noći od strane albanskih huligana.

Osobe koje su izvele ovaj gnusni čin, snimile su sigurnosne kamere, međutim, izvršioci zločina još uvek nisu uhapšeni, prenosi "Kosovo online".

Snimak incidenta pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vide dvojica muškaraca kako prilaze muralu i preko njega ispisuju natpis "UČK".

Oslikavanje Novakovog murala u gornjem delu Orahovca je deo projekta "Boja u vazduhu" koji je realizovala organizacija "Amići Di Dečani“.

Podsetimo, Đoković je u ponedeljak posle pobede u prvom Rolan Garosa nad Aleksandrom Kovačevićem na kameri napisao poruku: "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju".

Njegova reakcija naišla je na poruke podrške od mnogih sportista, isti stav izneli su košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović, najbolji igrač Barselone Nikola Mirotić, olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić...

Nole, inače, u sredu nastavlja takmičenje na Rolan Garosu, gde će igrati u 2. kolu protiv Martona Fučoviča iz Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading