GRČKA U SUZAMA: Veliki favorit ISPAO sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

28.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se nadali ovome u Grčkoj.

GRČKA U SUZAMA: Veliki favorit ISPAO sa Rolan Garosa!

Foto: www.profimedia.rs

Rolan Garos

Češka teniserka Karolina Muhova je obezbedila plasman u drugu fazu Rolan Garosa, pošto je sa 2:0 (7:6, 7:5) savladala svoju rivalku Mariju Sakari.

Osma teniserka sveta je bolje započela meč, došla je do ranog vođstva od 2:0 u prvom setu, ali se Muhova vratila u finišu, a zatim brejkom u 11. gemu stigla i do prednosti. Ipak, Sakari se ponovo vratila, izborila je taj-brejk, ali više od toga nije mogla, pa je Muhova rešila taj deo igre u svoju korist.

U nastavku smo takođe videli veliku borbu. Ponovo je Grkinja prva došla do prednosti brejka, ali ju je još jednom izgubila. Ispostaviće se, ključan trenutak meča je viđen u 12. gemu, kada je Muhova napravila brejk, kojim je stigla do seta, a samim tim i meča.

Na taj način, Grčka je ostala bez jednog od svojih pretendenata na najviši plasman, a jedina uzdanica koja je preostala je Stefanos Cicipas, koji je danas tokom dana slavio u meču prvog kola protiv Jiržija Veselog od 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading