PERVERZIJE LJUBIMCA DELIJA: Košarkaš UHVAĆEN u TROJCI - sevaju ZADNJICE, javnost u ŠOKU (FOTO)

Autor:

Sport

28.05.2023

17:50 >> 17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna objava fantastičnog momka iz Čikaga.

PERVERZIJE LJUBIMCA DELIJA: Košarkaš UHVAĆEN u TROJCI - sevaju ZADNJICE, javnost u ŠOKU (FOTO)

Foto: Starsport/Twitter printscreen/@cigansturaa

Kvinsi Miler je za kratko vreme u dresu Crvene zvezde oduševio navijače ekipe sa Malog Kalemegdana. Amerikanac je blistao pod vođstvom Dejana Radonjića, a svojim partijama obezbedio je transfer u Makabi iz Tel Aviva. Ipak, povrede su u potpunosti zaustavile njegov napredak, morao je Miler da se zadovolji epizodnim ulogama u Bambergu, Benfiki, urugvajskom Nasionalu...

Republika

Foto: Starsport/Twitter printscreen/@cigansturaa

Kvinsi Miler

Momak iz Čikaga više od godinu dana nastupa u Aziji. Prvo je bio član filipinskog Konverdža, a sada, u smiraj karijere, svoje umeće demonstrira u japanskom Sihorsu.

Miler je imao ogroman potencijal, povrede su ga omele da ostvari karijeru kakvu su mu predviđali, ali Kvinsi je i dalje pod budnim okom javnosti. Svaki njegov korak se prati na društvenim mrežama, poslednji je odjeknuo kao prava "bomba".

Naime, Kvinsi Miler je iskoristio pauzu da se vrati u domovinu, poseti svoje bližnje i prijatelje. Po svemu viđenom, Amerikanac zna da uživa, ali i da pretera. On je na svom Instagram profilu objavio stori u zagrljaju dve obnažene devojke, ubrzo je Miler obrisao spornu fotografiju, međutim, bilo je kasno.

Spornu fotografiju možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading