DRAMA NA NOVAKOVOM TRENINGU! Dečaku POZLILO, Đoković HITNO REAGOVAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je još jednom sve oduševio.

DRAMA NA NOVAKOVOM TRENINGU! Dečaku POZLILO, Đoković HITNO REAGOVAO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno treći reket planete, Novak Đoković, nalazi se u Parizu gde će od nedelje 28. maja, pa, svi se nadamo do 11. juna, pokušati da stigne do titule na Rolan Garosu.

Nije Nole prvi favorit, ima jako težak žreb i u polufinalu bi mogao da se sastane sa Karlosom Alkarasom, a na samom startu turnira igraće protiv Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića.

Neposredno pred start turnira, Đoković se našao u centru pažnje i to zbog prave drame koja se desila na njegovom treningu. Sunčano vreme i veliki broj ljudi na tribinama uticao je na to da nekima i ne bude dobro, pa je jednom dečaku pozlilo, a Nole je prvi priskočio u pomoć.

 

 

Prekinuo je Srbin trening, otrčao do dečaka, te ga je doveo do klupe gde mu je dao vodu i peškir. Dečaku je momentalno bilo bolje, a Đoković je izrastao u heroja i oduševio je publiku.

Kasnije je Nole nastavio da se sprema za meč prvog kola koji će u ponedeljak 29. maja odigrati protiv Aleksandra Kovačevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading