ŠOLAKOV PORTAL HISTERIČNO PRENOSI EKSTREMISTIČKI HRVATSKI SAJT! Vučić im je vrag koji je branio Srbe dok su ih klali! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučiću taj isti Indeks očigledno zamera što je bio član SRS i što je bio protiv ponavljanja scenarija iz Drugog svetskog rata koji je Zagreb spremao Srbima u Krajini. Smeta im što je Vučić branio Srbe dok su ih isti takvi hrvatski eksremisti klali i proterivali sa njihovih ognjišta.

ŠOLAKOV PORTAL HISTERIČNO PRENOSI EKSTREMISTIČKI HRVATSKI SAJT! Vučić im je vrag koji je branio Srbe dok su ih klali! (FOTO)

Foto: Profimedia

Portal Dragana Šolaka "Nova S" histerično je preneo ekstremistički hrvatski portal "Indeks" koji je danima opsednut protestima u Beogradu, a godinama piše sve najgore o Srbiji.

- Ali 20 i koju godinu kasnije od te legendarne Balaševićeve pesme Srbija na pragu opet ima vraga. Onog koji je tih devedesetih šetao po najgorim ratištima po bivšoj Jugoslaviji, a sad se, kao, zalaže za mir i blagostanje - navodi se u tekstu.

Aleksandru Vučiću taj isti Indeks očigledno zamera što je bio član SRS i što je bio protiv ponavljanja scenarija iz Drugog svetskog rata koji je Zagreb spremao Srbima u Krajini. Smeta im što je Vučić branio Srbe dok su ih isti takvi hrvatski eksremisti klali i proterivali sa njihovih ognjišta.

Dok generalno mrze Srbiju i svi Srbi im smetaju, ne smetaju im jedino oni koji bi da ponove peti oktobar. Pitanje je i koliko im okupljeni na protestu ne smetaju, očigledno je da se ekstremisti u Hrvatskoj samo pretvaraju da vole one koji se okupljaju na protestu, a u stvari samo žele da uzdingu one političare koji žele da profitiraju na tragedijama koje su zadesile Srbiju.

Hrvati očigledno pokušavaju i da podele Srbe. Tako im smetaju oni koji su na ulici bili u petak (a koje su tog dana nazivali "sendvičarima"), ali su lažno oduševljeni onima koji su protestovali u subotu.

- Neverovatno je bilo videti ogromnu psiho-socijalnu razliku u masi koja se pred Narodnom skupštinom skupila u petak i u subotu. Imali smo utisak kao da smo u nekom drugom gradu i u nekoj drugoj zemlji razgovarajući s demonstrantima. Njima nije bio nikakav problem da pričaju za neki hrvatski medij, dok su oni dan ranije na takav upit upućivali samo mrke poglede - prenosi Šolakov portal sramne reči iz Hrvatske.

One koji protestuju samo valja upozoriti da, ako ih ovakvi Hrvati pozovu u crkvu "da popričaju", ne idu da ne bi prošli kao Srbi u Glini za vreme II svetskog rata.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Bole

28.05.2023 11:33

Nadaju se slaboj Srbiji,ali neće to da može

Jelena

28.05.2023 12:10

Pa sigurno je trebao da gleda dok su ih ustaše klale. Bože kakve budale. Normalno je da je pomogao svom narodu.

Jelena

28.05.2023 12:10

Pa sigurno je trebao da gleda dok su ih ustaše klale. Bože kakve budale. Normalno je da je pomogao svom narodu.

Jelena

28.05.2023 12:12

Šolak je toliko ogrezao u mržnji prema Vučiću da nema pojma više gde udara.