"OTPORAŠI" BI PONOVO DA RUŠE SKUPŠTINU I SRBIJU! Tvrde da su razumni i pošteni, a pozivaju na nasilnu smenu Aleksandra Vučića!

Autor:

Vesti

28.05.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret "Otpor", koji se hvali da se bori za okupljanje pristojne, razumne i poštene Srbije, ponovo bi da ruši po Srbiji.

"OTPORAŠI" BI PONOVO DA RUŠE SKUPŠTINU I SRBIJU! Tvrde da su razumni i pošteni, a pozivaju na nasilnu smenu Aleksandra Vučića!

Foto: Printscreen

Naime, sve pod parolom da žele bolje društvo "za naše klince" oni su pozvali na rušenje predsednika Aleksandra Vučića i to, kako su naveli, po ugledu na ono "što je prošli put bilo uspešno", verovatno aludirajući na njihove akcije koje su sprovodili 2000. godine prilikom rušenja Slobodana Miloševića

 

 

Treba li naglasiti šta se sve tog 5. oktobra radilo i šta su sve "Otporaši" tada radili. Treba li reći da su, između ostalog, upali u Skupštinu opljačkali je i umalo zapalili.

Ono što je i tada, ali sada jasno, jeste da su pripadnici otpora samo jurili zelene američke novčanice, zauzimali čak i poslanička mesta, postali partija, okušali se na izborima i „pukli ko zvečka“. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Danka

28.05.2023 08:54

Неће тај филм гледати.

Bilja

28.05.2023 08:55

Vlast se dobija na izborima a ne na ulici!

Ana

28.05.2023 08:56

Razum bi trebao da prevlada sva kolebanja misli, ali kod opozicije izgleda razum ne daje znake života.

Ana

28.05.2023 08:57

Pripadnici opozicije su zapadni plaćenici, nije njima namera dobro rešenje, već pokušaj urušavanja svega dobrog što Vučić propagira i pokušava učiniti.