ISTORIJA JE ISPISANA! Mesi je fudbalski GOAT? Ronaldo GLEDA I NE VERUJE, Argentinac postavio DVA REKORDA!

Autor:

Sport

28.05.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li više postoji neka dilema?

ISTORIJA JE ISPISANA! Mesi je fudbalski GOAT? Ronaldo GLEDA I NE VERUJE, Argentinac postavio DVA REKORDA!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo? Ovo je pitanje na kom su odrasle mnoge generacije, a koje konačno dobija svoj odgovor.

Dok je Ronaldo otišao u Saudijsku Arabiju i oprostio se od evropskog fudbala, Lionel Mesi je postavio dva nova rekorda posle kojih je jasno da je on najbliži igrač za kog može da se kaže da je GOAT kada je najvažnija sporedna stvar u pitanju.

Mesi je postigao gol u remiju Pari Sen Žermena (1:1) ptotiv Strazbura, a PSŽ je overio novu titulu šampiona Francuske. Ovim pogotkom Argentinac je stigao do brojke od 496 golova kada se gledaju "lige petice" te je iza sebe ostavio Kristijana Ronalda (495).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

 

Takođe, PSŽ je osvojio titulu i ovo je bio 43. trofej za Mesija u karijeri čime je pretekao dosadašnjeg rekordera koji se trenutno nalazi u zatvoru, Danija Alveša.

Osvojio je Argentinac sve što se osvojiti može, a najznačajniji trofeji su mu sigurno Svetsko prvenstvo i Liga šampiona čiji pehar je podizao u četiri navrata.

Šta vi mislite, da li je Lionel Mesi fudbalski GOAT?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading