NOVAČE, ŠTA ĆE TI JELENA REĆI?! Đoković UHVAĆEN sa dve VRELE devojke: Srbin u noćnom PROVODU u Parizu! (FOTO)

Autor:

Sport

27.05.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno treći reket sveta pauzu od treninga iskoristio je za posetu jednom restoranu u prestonici Francuske gde je imao zanimljivo društvo.

NOVAČE, ŠTA ĆE TI JELENA REĆI?! Đoković UHVAĆEN sa dve VRELE devojke: Srbin u noćnom PROVODU u Parizu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi u Parizu gde će pokušati da stigne do nove titule na Rolan Garosu.

Srbin ima pakleno težak zadatak na putu ka trofeju jer bi već u polufinalu mogao da se susretne sa prvim favoritom za trofej, mladim Karlosom Alkarasom.

Na startu takmičenja Nole će igrati protiv Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića, a pauzu od napornih treninga za predstojeće izazove Đoković je iskoristio da poseti jedan restoran u prestonici Francuske.

Uhvaćen je Novak u noćnom provodu sa dve vrele i veoma atraktivne devojke, a fotografija je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama i veliko je pitanje šta će najboljem srpskom teniseru supruga Jelena reći za ovo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SM ❤️ (@shir_mehler)

 

Veruje se da su, ipak, u pitanju samo obožavateljke lika i dela, kao i prijateljice Novaka Đokovića, a jedna od njih, koja je fotografiju i objavila, je zgodna intrsutkorka plesa Šir Meler.

Noć u Parizu - napisala je ona u opisu fotografija.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/shir_mehler

Novak Đoković u društvu atraktivnih devojaka

 

Nole je delovao više nego srećno i opušteno i za verovati je da će mu ovaj izlazak biti od velikog značaja pred veoma teške i zahtevne mečeve na predstojećem Rolan Garosu koji počinje u nedelju 28. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading