SRBIJA STREPI: Šta će biti sa Novakom? Đoković uskoro saznaje NAJBITNIJU vest pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

24.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u tih pola sata.

SRBIJA STREPI: Šta će biti sa Novakom? Đoković uskoro saznaje NAJBITNIJU vest pred Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Završena je masters sezona turnira na šljaci, pa su sada svi pogledi usmereni ka Parizu, gde 28. maja počinje Rolan Garos, drugi grend slem turnir u sezoni.

Od učešća u prestonici Francuske je odustao Rafael Nadal, koji je čak 14 puta podizao trofej u Bulonjskoj šumi, pa je jasno da će sada konkurencija za pehar biti mnogo veća, pošto će nekoliko igrača ciljati na trofej u Parizu.

Jedan od njih je svakako i Novak Đoković, koji je dva puta osvajao Rolan Garos, ali će imati nekoliko ozbiljnih izazivača, u vidu Karlosa Alkarasa, Danila Medvedeva, Holgera Runea, Stefanosa Cicipasa, Janika Sinera, ali i još nekoliko igrača koji će svoju šansu vrebati iz prikrajka.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Rolan Garosu

Mnogo dilema će rešiti žreb za ovaj turnir, a on je na programu u četvrtak, u 14 časova. Nakon njega, mnoge će stvari biti jasnije, a najbitnija je koje će se sve mine naći na Novakovom putu do samog kraja, kao i da li će Srbin biti u polovini žreba sa Alkarasom ili sa Medvedevim, pošto će njih dvojica biti prvi i drugi nosilac u Parizu.

Nije Nole u baš zavidnoj formi, odigrao je svega osam mečeva na šljaci, nikad manje pred početak grend slema u Parizu, pa je jasno da će mu sada, možda više nego ikad, biti potreban dobar žreb, pogotovo na startu, kako bi uhvatio formu za samu završnicu.

Kvalifikacije za Rolan Garos su već počele, glavni deo turnira počinje 28. maja, a veliko finale će biti odigrano 11. juna, na stadionu "Filip Šatrije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading