KO JE NOVAKOV PRVI RIVAL U PARIZU? Srpski Amerikanac napada IDOLA, Đoković mu je već uputio ZANIMLJIV POZIV!

Autor:

Sport

25.05.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kovačević biće autsajder, ali će pokušati da se predstavi u što lepšem svetlu i stigne do iznenađenja na startu Rolan Garosa.

KO JE NOVAKOV PRVI RIVAL U PARIZU? Srpski Amerikanac napada IDOLA, Đoković mu je već uputio ZANIMLJIV POZIV!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Sve je spremno za početak Rolan Garosa.

Novak Đoković postavljen je za trećeg nosioca na predstojećem grend slemu koji počinje u nedelju 28. maja i trajaće do 11. juna, a na startu turnira igraće protiv Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića.

Kovačević je rođen pre 24 godine u Njujorku, otac Milan mu je poreklom iz Srbije, a majka Milanka iz Bosne i Hercegovine. Trenutno je na 114. mestu na ATP listi i nema dileme da je totalni autsajder protiv Novaka kog veoma ceni i poštuje.

 

 

Jednom prilikom, na US Openu, razgovarao je sa Đokovićem i Nole ga je tada pozvao u Srbiju da treniraju zajedno.

U meču poslednjeg kola kvalifikacija protiv Trungelitija imao sam sedam ili osam meč lopti. Bio je to jedan od najgorih poraza koje sam ikada doživeo. Sutradan, kada sam bio u teretani, Novak mi je rekao da je čuo za moj meč i pitao me da li želim da mu se pridružim fitnesu. Bio sam šokiran. Tada je pokušavao da dođe do kalendarskog grend slema i nije morao da mi posveti svoje vreme. Bilo je to neverovatno iskustvo. Na kraju mi je Novak rekao da imam svetlu budućnost i da treba da treniram sa njim u Srbiji - istakao je tada Aleksandar Kovačević.

I pored toga što na startu žreba ima relativno lakog protivnika, Nole će do titule morati da prođe trnovit put jer je već u polufinalu moguć duel protiv Španca Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading