NEKI SU ODUŠEVLJENI, DRUGI NE TOLIKO! Đoković PRESEKAO pred Rolan Garos - društvene mreže GORE! (FOTO)

Autor:

Sport

23.05.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u žiži javnosti uoči drugog grend slema sezone.

NEKI SU ODUŠEVLJENI, DRUGI NE TOLIKO! Đoković PRESEKAO pred Rolan Garos - društvene mreže GORE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji igrač u istoriji tenisa Novak Đoković odabrao je odevnu kombinaciju za Rolan Garos. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije opreme koju će Nole nositi u Parizu, a njegova odluka podelila je fanove na one koji su oduševljeni i druge koji misle na drugačiji način.

Novak je izabrao da igra u narandžasto/breskva boji majice, a kako one izgledaju u kombinaciji sa šortsem možete pogledati na fotografiji.

 

 

Podsećanja radi, Otvoreno prvenstvo Francuske biće odigrano od 28. maja do 11. juna, a titulu neće moći da brani Španac Rafael Nadal zbog povrede.

Đoković će biti postavljen za trećeg nosioca, nakon što je u ponedeljak doživeo pad na ATP listi, ali analitičarka "Jurosporta" Barbara Šet veruje da će se okititi trećom titulom u Bulonjskoj šumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

24.05.2023 08:32

Neverovatno koliko ga kroz karijeru sponzori loše oblace. Po tom je uvek bio iza Nadala i pogotovu Federera... Ovo sada je vrh neukusa, tužno...