SRAMOTA BRITANACA: Nezapamćen SKANDAL - škotski list BRUTALNO pljunuo na Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

20.05.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa šta vam je to uradio naš teniser?

SRAMOTA BRITANACA: Nezapamćen SKANDAL - škotski list BRUTALNO pljunuo na Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković je svoj nastup na mastersu u Rimu završio već u četvrtfinalu, porazom od Holgera Runea, ali će svakako biti upamćen po situaciji koja se dogodila u rundi ranije.

Tada je, sredinom drugog seta, Kameron Nori odlučio da na mreži napuca Novaka, iako se Srbin okrenuo i jasno dao do znanja da Britancu prepušta poen.

Ta situacija je izazvala lavinu komentara, a poslednji od njih stiže iz Škotske, gde je  tamošnji "Herald" brutalno napao srpskog igrača.

Postoji li smešniji način da provedete vreme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za štampu posle meča? - počinje ovaj list svoj tekst.

U nastavku skandaloznog teksta, navodi se da je Đoković licemer, iako Novak u svojoj karijeri nikada nije napravio sličan potez.

- Internet je, naravno, takav, ali takođe i prilično dobar za vođenje evidencije svakli put kada licemerje zahteva prozivanje. I, dečko, Novak Đoković je pokazao svoj priličan deo licemerja - piše u tekstu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na turniru u Rimu

Dalje, navode i brojne situacije kada je Novak tražio medicinski tajm-aut, a nisu zaboravili ni da napomenu situaciju sa US opena, kada se gospođa, koja je tada radila kao linijski sudija, bacila u stilu Nejmara i odlučila da sebi obezbedi pet minuta slave.

- Da je iskoristio pravovremenu pauzu, možda ne bi izgubio od Holgera Runea, tokom još jednog vatrenog okršaja u kom je uputio seriju psovki na račun svog trenera Gorana Ivaniševića - zaključuje se u tekstu.

Jasno je naravno da Britanci, kao i druge nacije sveta, moraju da stanu uz svoje predstavnike. Međutim, u ovakvoj situaciji, gde opravdanja nema, ovaj tekst deluje u krajnju ruku licemerno, kako to voli da piše dotični list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading