MOŽE DA RADI ŠTA GOD HOĆE! Teniska legenda BRANI Norija posle SRAMNOG poteza na meču sa Đokovićem: Krivićete ga što je pokušao?

Autor:

Sport

17.05.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Endi Rodik izneo je svoje viđenje incidenta koji se desio u Rimu.

MOŽE DA RADI ŠTA GOD HOĆE! Teniska legenda BRANI Norija posle SRAMNOG poteza na meču sa Đokovićem: Krivićete ga što je pokušao?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 6:3, 6:4, a duel će ostati upamćen po sramotnom potezu trenutno 13. igrača sveta.

Naime, Britanac je u jednom gemu drugog seta imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio se da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

 

 

Uspeo je naš igrač da ostane pribran, i da bez problema završi meč, a po završetku istog svoje viđenje ove situacije izneo je i legendarni Amerikanac Endi Rodik.

- Nori može da radi šta god hoće, Novaku se to može svideti ili ne. Operemo ruke i idemo dalje... Novak je pobedio i gotova stvar. Nema smisla da ostajemo ljuti posle svega - rekao je Rodik, pa dodao:

- Kameron Nori nije prekršio niti jedno pravilo, očigledno je da je pokušao da uradi nešto kako bi okrenuo meč u svoju korist, pokušao je da promeni dinamiku i tok. Novak je previše iskusan da bi ga sve ovo poremetilo, video je to mnogo puta. Krivićete momka što je pokušao? Ne mora da vam se sviđa, ali je bar pokušavao.

 

 

Dakle, Rodik je opravdao potez Norija i na taj način sve zaprepastio. Bilo kako bilo, Britanac je ispao, a Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Danca Holgera Runea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading