NOVAK PROGOVORIO O SLEDEĆEM PROTIVNIKU! Đoković otkrio zašto ga Danac podseća na njega!

Autor:

Sport

16.05.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Mastersa u Rimu protiv Holgera Runea.

NOVAK PROGOVORIO O SLEDEĆEM PROTIVNIKU! Đoković otkrio zašto ga Danac podseća na njega!

Foto: Starsport

Novak Đoković u Banjaluci

Glatkom pobedom sa maksimalnih 2:0, srpski as je eliminisao Kamerona Norija iz Velike Britanije, ali je meč obeležio sraman gest Britanca koji je lopticom "napucao" Đokovića prilikom poentiranja.

Govorio je o tome Nole posle trijumfa i 17. plasmana u četvrtfinale Mastersa u Rimu, ali i o narednom rivalu Holgeru Runeu iz Danske.

Mladi Danac je nešto kasnije izbacio teškom mukom Alekseja Popirina iz Australije (2:1), pa će se treći put u karijeri sastati sa prvim reketom ATP liste.

- Igrali smo dva puta, ali smo nekoliko puta trenirali zajedno. Iako je mlad, njegovu igru poznajem veoma dobro. Potvrdio se kao vrhunski igrač, on igra zaista kvalitetan tenis - rekao je Novak o svom sledećem protivniku.

Foto: Tanjug

 

Nije propustio Srbin da napomene kako ga Holger podseća na njega.

- Sjajan momak, dobro se slažemo. Podseća me ne mene, po načinu kako igra. Fizički je veoma spreman, ima sjajnu defanzivu, ali je istovremeno i sjajan iz kontre. Može da vam naudi i sa forhend i sa bekhend strane, ima dobar servis, agresivan ritern. Mislim da će to biti fizički veoma zahtevan meč - istakao je Đoković.

Predstojeći okršaj Novaka i Holgera biće prilika za "vraćanje dugova". Naime, navijači srpsko asa nisu zaboravili poraz Đokovića od Runea na mastersu u Parizu prošle godine 1:2 (6:3, 3:6, 5:7), kada je Danac osvojio prvi Masters u karijeri.

Godinu dana ranije na US Openu, Nole je lagano izašao na kraj sa danskim teniserom pobedivši ga sa 3:1 (6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading