KAKAV SPOJ! Medvedev krstio ćerku, NEĆETE VEROVATI ko je bio KUM! (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser podelio je ovo u javnost.

KAKAV SPOJ! Medvedev krstio ćerku, NEĆETE VEROVATI ko je bio KUM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Slavlje u kući Danila Medvedeva.

Ruski teniser, i trenutno četvrti igrač planete, u fenomenalnoj je formi ove sezone, a osim igara na terenu, blistav period ima i u privatnom životu.

Eliminisan je Medvedev neočekivano u četvrtfinalu Monte Karla i to mu je bio prvi veći kiks od početka godine, ali je višak vremena iskoristio da organizuje krštenje svoje ćerke Alise. Za kuma je uzeo jednog tenisera, sunarodnika Andreja Rubljova.

Rubljov je osvojio Monte Karlo, a odmah potom došao je da uveliča jedan od najlepših dana u porodici Medvedev.

Pored ova dva ruska tenisera na slavlju je bio i Karen Hačanov.

Dan za pamćenje - poručio je Danil Medvedev uz fotografije sa krštenja koje je podelio na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

 

Podsetimo, u Monte Karlu je Medvedev došao u centar pažnje javnosti na meču protiv Aleksandera Zvereva i to zbog svog nesportskog ponašanja. Zverev ga je potom oštro napao, ali je usledio brutalan odgovor Rusa.

Već su mi petorica igrača prišli u svlačionici i rekli: ‘Zašto si tako nefer, haha?’ Kad Saša izgubi, možemo da nađemo 25 intervjua u kojima govori čudne stvari. Tu su momci poput Kaspera, Andreja, Karena, zatim Dijega – sa njim sam imao svađu na ATP kupu, pogrešio sam i verovatno nema tako lepo mišljenje o meni kao pre toga, a žao mi je, jer je Dijego fin i korektan. Ali Saša nije u kategoriji kao ti momci, kada on kaže da je neko nefer, pomisliš: 'OK, super, pogledaj se u ogledalo' - rekao je Medvedev tada, pa dodao:

- Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
citalac

19.04.2023 20:14

A Rubljovu se na putu na krstenje pocepale farmerke.